Signal booster on TracFone?

Signal booster on TracFone?

Postby MansfieldMan » Thu Mar 26, 2020 8:54 pm

Will a signal booster work on TracFone? TracFone chat agents tell me no, and yet several vendors claim otherwise. Example: https://www.signalbooster.com/pages/tra ... EgEALw_wcB
MansfieldMan
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 08, 2016 8:04 pm

Re: Signal booster on TracFone?

Postby TracFone - Maria » Fri Mar 27, 2020 1:13 pm

Hi MansfieldMan. I'm TracFone Maria. For us to assist you with your concern, please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
TracFone - Maria
 
Posts: 8175
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:08 pm

Re: Signal booster on TracFone?

Postby MansfieldMan » Sun Mar 29, 2020 1:27 pm

Any TracFone users out there who use a signal booster successfully? Would love to hear from you!
MansfieldMan
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 08, 2016 8:04 pm

Re: Signal booster on TracFone?

Postby TracFone - Maria » Mon Mar 30, 2020 4:10 pm

Hi MansfieldMan. I'm Tracfone Maria. As of this moment, we do not support signal boosters. For further assistance, please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
TracFone - Maria
 
Posts: 8175
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:08 pm


Return to Getting started, adding Airtime and other general TracFone discussions.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests