web site

Re: web site

Postby ManiShuck » Sat Feb 18, 2012 8:06 am

I'm having this same issue, trying to add a phone but it just redirects me to the log on screen each time. Can a rep get in touch with me soon? Thanks.
ManiShuck
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 18, 2012 8:03 am

Re: web site

Postby Anne1 » Sat Feb 18, 2012 8:08 am

Hi ManiShuck. My name is TracFone Anne. Sorry that you’re having a problem. I’m going to try to help you now.
We need to take this issue offline so I can address it further. I’ll contact you directly at the e-mail address you provided when you signed up for this forum. Thanks.
TracFone - Anne
Anne1
 
Posts: 2414
Joined: Thu Aug 12, 2010 10:18 am

Re: web site

Postby rbwohlfarth » Thu Feb 23, 2012 10:40 pm

This is a duplicate so that I can reply to the support person...

I have the same problem - no phones listed on the account, just a triangle with an exclamation point and the word "Success". The account worked last week. What is the solution? I did try to change the primary phone at that time. The operation returned an unspecified error. I waited until t...
rbwohlfarth
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 04, 2011 9:39 pm

Re: web site

Postby marianne » Fri Feb 24, 2012 4:04 am

Hi rbwohlfarth. My name is TracFone Marianne. Kindly check your inbox for instructions.
marianne
 
Posts: 1324
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:17 am

Previous

Return to Accessing websites and other Web discussions.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest