LG800 Web Browser "Connection Failed"

LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby charlie9562 » Wed Jan 11, 2012 7:50 pm

I have spent hours on the phone w/tech support, another 58 minutes today! All go thru the same process and pass me to someone "higher up". No one has fixed this problem!
charlie9562
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 11, 2012 7:30 pm

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby Jennifer » Wed Jan 11, 2012 9:38 pm

Hi Charlie9562. My name is TracFone Jennifer. Sorry that you’re having a problem. I’m going to try to help you now. We need to take this issue offline so I can address it further. I will contact you directly with a private message and you will receive confirmation of this at the email address you provided when you signed up for this forum. Thank you.
Jennifer
 
Posts: 2711
Joined: Thu Aug 12, 2010 10:05 am

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby charlie9562 » Wed Jan 11, 2012 10:39 pm

Jennifer, I can't sent a private message *** "We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature. "
charlie9562
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 11, 2012 7:30 pm

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby charlie9562 » Wed Jan 11, 2012 11:50 pm

Jennifer, I didn't get an email from you and I can not send a private message. Please sent an email that I can replay to.
Thanks
charlie9562
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 11, 2012 7:30 pm

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby marianne » Thu Jan 12, 2012 5:14 am

Hi Charlie9562. My name is TracFone Marianne. Let me help you. Kindly check your inbox if you received the message successfully.
marianne
 
Posts: 1324
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:17 am

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby charlie9562 » Thu Jan 12, 2012 1:46 pm

Marianne, sent me and email to me list in mt forum profile.........
charlie9562
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 11, 2012 7:30 pm

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby rturnmire01 » Tue Jan 31, 2012 11:12 am

I have same problem.
rturnmire01
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 31, 2012 10:50 am

Re: LG800 Web Browser "Connection Failed"

Postby Stephanie » Tue Jan 31, 2012 11:15 am

Hi rturnmire01. My name is TracFone Stephanie. Sorry that you’re having a problem. I’m going to try to help you now. Please try deleting the cache, cookies and history and let me know if that will work. Thank you!
TracFone - Stephanie
Stephanie
 
Posts: 2425
Joined: Thu Aug 12, 2010 8:34 am


Return to Accessing websites and other Web discussions.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests