porting landline to active TF - will i keep minutes?

porting landline to active TF - will i keep minutes?

Postby gorkov » Mon Jul 31, 2017 2:20 am

i need to port my landline number (optimum voip) to my active TracFone which has minutes/data/texts - will i keep it all or porting will erase it?
gorkov
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 31, 2017 2:07 am

Re: porting landline to active TF - will i keep minutes?

Postby gorkov » Mon Jul 31, 2017 2:31 pm

hello, are you there?
i need it asap!
gorkov
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 31, 2017 2:07 am

Re: porting landline to active TF - will i keep minutes?

Postby gorkov » Mon Jul 31, 2017 3:30 pm

is anyone going to reply?
Last edited by gorkov on Thu Aug 03, 2017 2:00 am, edited 1 time in total.
gorkov
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 31, 2017 2:07 am

Re: porting landline to active TF - will i keep minutes?

Postby TracFone - Katie » Mon Jul 31, 2017 4:12 pm

Hi gorkov,
My name is TracFone Katie. Sorry that you’re having a problem. We need to take this query offline so I can address it further. I will contact you directly with a private message. Please check your Forum inbox. It is located at the top left corner of your screen. It is next to User Control Panel. Thank you.
TracFone - Katie
 
Posts: 5418
Joined: Tue Oct 25, 2011 10:36 am


Return to Making the transition to TracFone prepaid
no-contract service. Want to keep your number from your old provider? Learn how, here.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests